Galerija proizvoda

U našoj galeriji možete vidjeti mogućnosti kreacije i personalizacije Custom-made proizvodnje.

Njihova namjena je poslužiti vam kao inspiracija.

Predloženi modeli su samo mali spektar velikih Custom-made mogućnosti.Polo

Polo majice


Polo majica je klasik i zato je najbolje držati se klasike i što se tiče materijala. Predlažemo Premium češljani 100% pamuk pique tkanja, 220g/m2. Naravno, to ne znači da nismo u mogućnosti za vas proizvesti i polo majicu od mješavine pamuka i elastina, poliestera ili nekog drugog materijala.

Sweater

Sweater


Sweater majice (s kapuljačom) se koriste u razne svrhe te postoje razni ukusi što se tiče materijala. Iskustvo nas je naučilo da se u ovoj kategoriji najbolje odlučiti za materijal nakon što ste vidjeli i isprobali više opcija.

T-shirt

T-shirt majice


T-shirt majica je odjevni predmet za sva vremena i sve prilike. Za muškarce predlažemo Premium češljani pamuk jersey tkanja, 180g/m2. Za žene predlažemo melange materijale koji zbog svog malog udjela poliestera omogućuju prozračnost manje gramature materijala i dug vijek trajanja.

Dres

Dresovi


Dresovi iz naše proizvodnje su svi izrađeni od dry-fit materijala te zbog svojeg polisterskog sastava omogućuju sublimacijski full color print. Kada na to dodamo Custom-made all over mogućnost, garantiramo vrhunski proizvod.